LISTEN FOR HERE

Monday, 19 December 2011

#Assalamualaikum#

''
Peace Peace Peace . # ASSALAMUALAIKUM #

Hi, name saya nabila. Umur saya 17. Korang nak dengar nabila citer something tak? Hehehe, boleh jer. Jangan gelak gelak tau, nak gelak pon tak kesah. Heheheheheeheee ;)

- Firstly, Nabila dah ade pakwe tau, Name die anas? Nak kenal dengan die ker? Langkah mayat nabila
dulu. Hahahah. *Kidding jer* Kiteorang sweet, Romantic tau. Hihihi. Perasan la pulak ! Hehehe. First kiteorang kenal kan. Nak tau? adelahh someone ni kenalkan nabila dulu, die suruh add dalm facebook, so nabila adding la, Anas ni stay hostel, Time die balek hostel kan, die approve nabila, then nabila tegur die, time mule2 dia garang gile kot, pastu nabila cam ade hati ngan dia, suatu hari kite orang couple, takde sape2 mntk, mybe same2 suke kot. hihih. malu hiler time tu ngan die. Lame kelame'an, kiteorang jumpe dekat caffe ni, die malu, nabila pon malu. kiteorang tak b'ckp pon, same same diam, cam budak bodoh jer time tu. Hehehe. Then die nak balik, nabila balik, anas pon balik. Tergelak sorang2 nak balik tu, Nabila cakap ''Alamak!! Handsome giler laki ni. Hihihi. Camtu la citernyee time nak kenal mule2. Hihihih. Best giler dapat kenal dengan die. Die baek sngt tau, Die sayang saya, Saya lagi lah sayang die.. Dahlah romantic, Garang cam singa. Hehehehe. Saya sayang die sangat. Kiteorang dah lame bersame, nak dekat setahun, lame kan ? Tapi nabila nak hidup dengan die sampai biler biler.....

- Second, Dahh habess citer die, malas nak citer panjang-2, Nabila pon dah lupe. Hehehe.. *Nabila tak reti nak buat essay love ni, Hehehehe. Failed kalo bab2 ni ;) Hope you like the story to me is. I want to stay with him forever, and never mentioned about breaks. I have my love he is. I want to stay with him, please keep our relationship together ;)

- I LOVE YOU -






# Cinta Pertama Saya #







*Name Die Anas . Umur 17 tahun .







*Name Saya Nabila . Umur 17 tahun .

3 comments: